Volg ons op Social Media:

26. IMPLANTED EMBRYO (MOSITO VAN HET HELLEHOF X TILL NOW VAN 'T MEULENHOF) SEXED MALE

MOSITO VAN HET HELLEHOF x CUBA LIBRE DE MUZE Z

Grootmoeder is volle zus van Nixon van ’t Meulenhof
Bekijk de volledige collectie van Broodmares, embryos & straws (2024)

Eindigde op

17 feb. 2024 21:40:00


Verkocht naar Italië

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

MOSITO VAN HET HELLEHOF
ELVIS TER PUTTE
DIAMANT DE SEMILLY
UKASE TER PUTTE
HADISE VAN HET HELLEHOF
NABAB DE REVE
VALENTIANA
TILL NOW VAN 'T MEULENHOF
CUBA LIBRE DE MUZE Z
CORNET OBOLENSKY
CALL ME DE MUZE Z
QUATTRO STAGIONI VAN 'T MEULENHOF
DENZEL V'T MEULENHOF
CARTHINA Z 1,45m Spr.
Bekijk pedigree

ABOUT

In de pedigree van dit mannelijke embryo is de Grand Prix-hengst Mosito van het Hellehof, die onder Bernardo Alves deelnam aan de Wereldruiterspelen van Herning en een veelbelovende vererver is, gekoppeld aan de moederlijn van de Olympische hengst Emerald van ‘t Ruytershof. Grootmoeder Quattro Stagioni van ’t Meulenhof is niet alleen een halfzus van de onder Harrie Smolders zeer verdienstelijk presterende Emerald, maar ook van de eveneens op internationaal 1.60/1.70m-niveau succesvolle paarden Diamanthina van ’t Ruytershof (v.Diamant de Semilly) en Ilusionata van ’t Meulenhof (v.Lord Z). Bovendien heeft Quattro Stagioni een bekende volle broer in de sterk verervende Nixon van ’t Meulenhof, die met Jos Verlooy zijn debuut op 1.60m-niveau heeft gemaakt.

INFO

Embryo is drachtig in de draagmerrie. De merrie staat in Italië (Toscane). Bij overdracht is verkoper verplicht een recente drachtigheidsverklaring te overhandigen (niet ouder dan 7 dagen) samen met het aflevercontract. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.500 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde in goede conditie geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.500 weer retour.

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie