Volg ons op Social Media:

41. IMPLANTED EMBRYO

FOR PLEASURE x CORLAND

Moeder is halfzus van de Grand Prix paarden Dolinn en Terrific
Bekijk de volledige collectie van Foals, Embryos & Broodmares Part 3 (September 2020)

Eindigde op

3 okt. 2020 21:50:00


Verkocht naar Verenigd Koninkrijk

16 bids


Meld aan om te bieden & veiling te volgen

PEDIGREE

FOR PLEASURE
FURIOSO II
FURIOSO XX
DAME DE RANVILLE
GIGANTIN
GRANNUS
GOLDI
ELINN
CORLAND
COR DE LA BRYERE
THYRA
OLINN
LUX Z
GINN
Bekijk pedigree

ABOUT

Dit embryo komt uit de elite sport-merrie Elinn, die met Deborah van Roy op internationaal 1.30m-niveau heeft gesprongen en een sterke prestatielijn vertegenwoordigt. Grootmoeder Azolinn slaagde met een goede score van 82 punten voor de merrietest en is een halfzus van de Grand Prix-paarden Dolinn (v.Cardento), waarmee Harrie Smolders zilver won op het NK dit jaar, en Terrific (v.Ahorn) van John Anderson. Overgrootmoeder Olinn leverde daarnaast ook de internationale 1.45/1.50m-paarden Ulinn II (v.Emilion) en Webster (v.Hors la Loi II). Gekoppeld aan deze succesrijke familie is meervoudig Grand Prix-winnaar en topvererver For Pleasure. Hij leverde talloze topspringpaarden zoals Fit For Fun, Forsyth, For Keeps, Barron, Ornellaia en Flora de Mariposa.

Embryo is drachtig in de draagmerrie, de draagmerrie staat in Zuidwest-Engeland en de verwachte geboortedatum is 30-05-2021. Bijkomende kosten draagmerrie (huur): €2.500,-, geen btw van toepassing.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie