Volg ons op Social Media:

26. IMPLANTED EMBRYO (EMERALD X STERREHOF'S USHI)

EMERALD VAN 'T RUYTERSHOF x VIGO D'ARSOUILLES

Emerald uit de Grand Prix-merrie Sterrehof’s Ushi
Bekijk de volledige collectie van Foals & embryo's Part 1 (July 2022)

Eindigde op

16 jul. 2022 21:55:00

Verkocht voor
20.000,00

Verkocht naar Zweden

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

EMERALD VAN 'T RUYTERSHOF
DIAMANT DE SEMILLY
LE TOT DE SEMILLY
VENISE DES CRESLES
CARTHINA Z
CARTHAGO
TANAGRA 'S' VAN HET DAROHOF
STERREHOF'S USHI
VIGO D'ARSOUILLES
NABAB DE REVE
ILLICO D'ARSOUILLES
BARAKA DE MUZE
GOETHE
NARCOTIQUE DE MUZE II
Bekijk pedigree

ABOUT

Sterrehof’s Ushi presteerde jarenlang in Grand Prix’s en Nations Cups met Julia Houtzager-Kayser en is een kleindochter van de Grand Prix-merrie Narcotique de Muze II waarmee Eric Lamaze op het hoogste niveau sprong. Zij is onder meer moeder van de Grand Prix-paarden Boyante de Muze, Sea Coast Ferly, Giovani de la Pomme en Querlybet Hero. Ook is zij grootmoeder van Grand Prix-paarden als Vagabond de la Pomme, Aqui de Muze HDC, Felini de la Pomme, Heroine de Muze, Go Easy de Muze, Hocus Pocus de Muze en Iceman de Muze. De oudste nakomeling van Ushi springt reeds in het 1.45m: Goliath S (v.Cardento) van Yifan Zhang. Gecombineerd met deze topstam is de Olympische tophengst Emerald van ’t Ruytershof, die een eersteklas Grand Prix-paardenleverancier blijkt.  

 

Embryo is drachtig in de draagmerrie. Bij afleveren is verkoper verplicht een recente drachtigheidsverklaring te overhandigen (niet ouder dan 7 dagen) samen met het aflevercontract. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.500 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde in goede conditie geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.500 weer retour.

INFORMATIE

Geboortedatum 07-04-2023
BTW 9.00%

Voorwaarden

Registreer gratis voor röntgenfoto’s en rapporten

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie