Volg ons op Social Media:

43. IMPLANTED EMBRYO (CUMANO X KINKY MUSIC)

CUMANO x VIGO D'ARSOUILLES

Gefokt uit een volle zus van Funky Music
Bekijk de volledige collectie van Broodmares, embryos & straws (2024)

Eindigde op

17 feb. 2024 23:18:00


Verkocht naar Polen

Meld aan om te bieden & veiling te volgen

VIDEO'S

PEDIGREE

CUMANO
CASSINI I
CAPITOL I
WISMA
CHANELL II
LANDGRAF I
WEISSE DAME
KINKY MUSIC F
VIGO D'ARSOUILLES
NABAB DE REVE
ILLICO D'ARSOUILLES
LHASA
GOLIATH Z
TORPHY
Bekijk pedigree

ABOUT

In de pedigree van dit embryo is de sterk verervende Wereldkampioen Cumano gekoppeld aan een interessante volle zus van bekende Grand Prix-merrie Funky Music van Ann Carton-Grootjans. Deze succesvolle sportmerrie leverde zelf al vijf internationale nakomelingen, waaronder de 1.60m-geklasseerde hengst El Torreo de Muze (v.Taran de la Pomme) en Bretling du Paradis Z (v.Bamako de Muze). Kinky Music is bovendien een halfzus van de 1.55m-geklasseerde Kapruul F (v.Diamant de Semilly). Uit deze prestatiestam komt al een serie opvallende paarden waaronder de 1.65m-geklasseerde H5 Just the Music (v.Tornedo FCS) van Carlos Hank Guerreiro en de 1.55m-geklasseerde Cacacha van het Schaeck (v.Bamako de Muze) van Max Sebrechts.

 

INFORMATIE

Geboortedatum 15-05-2024 (ICSI)
BTW 9.00%

Voorwaarden

Registreer gratis voor röntgenfoto’s en rapporten

INFO

Embryo is drachtig in de draagmerrie. Bij afleveren is verkoper verplicht een recente drachtigheidsverklaring te overhandigen (niet ouder dan 7 dagen) samen met het aflevercontract. Bijkomende kosten draagmerrie (borg): €2.500 (geen BTW van toepassing), merrie dient na draagperiode te allen tijde in goede conditie geretourneerd te worden. U ontvangt na retourneren draagmerrie aan eigenaar uw borg van €2.500 weer retour.

In de aanschafprijs van het embryo zitten de dekgelden en overige kosten voor het Cumano sperma verwerkt. Koper worden geen extra kosten in rekening gebracht na geboorte van het veulen, deze kosten zijn reeds voldaan door de verkoper. Paardenveilingonline staat hier garant voor. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie