Volg ons op Social Media:

VEILINGTOPPER VERKOCHT VOOR €17.500 EN BLIJFT IN NEDERLAND

27 aug. 2023

Afgelopen zaterdag voltooide we met glans onze derde en laatste veulenveiling van dit jaar. Het evenement behaalde opnieuw opmerkelijk succes, met veulens die voor een gemiddelde prijs van €8.000 verkocht werden en een indrukwekkend verkooppercentage van 95%.

De interesse was niet beperkt tot Nederland en Europa, maar trok ook geïnteresseerden uit Amerika, Canada en Mexico aan. Deze internationale aantrekkingskracht bevestigt de toonaangevende positie van onze veiling in de huidige markt.

Terwijl de laatste veulenveiling ten einde komt, kijken we met vertrouwen naar de toekomst. Het succes van dit evenement onderstreept hun voortdurende toewijding en bijdrage aan het leveren van kwaliteit voor zowel de sport als de fokkerij.

Topveulen van Tangelo v/d Zuuthoeve blijft in Nederland

Een opvallend hoogtepunt van de veiling was de verkoop van een opmerkelijk veulen met een bijzondere afstamming. De jonge hengst Tony Soprano AWN Z (Tangelo vd Zuuthoeve x Clinton), afkomstig uit de volle zus van Cornet Obolensky, werd voor maar liefst €17.500 verkocht en blijft binnen Nederland. Dit illustreert de aantrekkingskracht van hoogwaardige foklijnen binnen de Nederlandse markt.

Ook de merrie La Mona de Nespola Z (Le Blue Diamond v/h Ruytershof x Vagebond de la Pomme) trok de aandacht van velen. Na een spannend biedduel vond zij haar nieuwe thuis in Polen voor een verkoopprijs van €11.500.

Trio beloftevolle veulens voor €10.500 verkocht

De veiling bood een trio van beloftevolle veulens die allen voor hetzelfde bedrag van €10.500 werden verkocht. Reinheart F (Heartbreaker x Carthago), Aganie CH Z (Aganix du Seigneur x Balou du Rouet), en Brauze MB Z (Balou du Reventon x Diamant de Semilly) vonden nieuwe eigenaren, variërend van Slowakije tot België en Polen. Deze verkoop benadrukt de wereldwijde interesse in kwalitatieve foklijnen en sport potentieel.

Volgende veiling: 6-9 december Jonge springpaarden

Met dit succes achter de rug, kondigen we enthousiast de volgende veiling aan, gepland voor 6-9 december. Hierin is de focus op jonge getalenteerde springpaarden. Eigenaren van veelbelovende 3- en 4-jarige paarden worden uitgenodigd om hun paarden aan te melden voor de selectie.

Voor verdere informatie over toekomstige veilingen en registratie, bezoek de website van Paardenveilingonline.

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie