Volg ons op Social Media:

TOEKOMSTIGE KAMPIOENEN VERKOCHT: TOPPER BLIJFT VOOR €40.000 IN NEDERLAND

11 dec. 2023

Afgelopen zaterdag werd de veilingtopper verkocht voor maar liefst €40.000, een zadelmakke merrie van Chacco Blue x Chin Chin. Het gemiddelde veilingbedrag lag op €13.000 en meer dan 80% van de paarden vond een nieuwe eigenaar.

"Met elke veiling groeien we en verwelkomen we zowel trouwe als nieuwe klanten. Het vertrouwen van kopers, verkopers en ons team draagt bij aan dit voortdurende succes," aldus Alwin en Niels. Vele paarden blijven in Nederland voor de sport, terwijl anderen naar trouwe klanten in Amerika en verschillende Europese landen vertrekken.

Chacco Blue's Veilingtopper Blijft voor €40.000 in Nederland

De veilingtopper, Phiney Blue (Chacco Blue x Chin Chin x Baloubet du Rouet), werd snel populair. Na een intense bieding werd ze voor €40.000 verkocht aan de hoogste bieder uit Nederland, een veelbelovend paard voor de toekomst.

Avatar CJS Z(v. Asca Z), Indrukwekkend Tijdens Selectiedagen 

Avatar CJS Z, met een afstamming van Asca Z x Indoctro x Lux Z, maakte tijdens de selectiedagen een opmerkelijke indruk met zijn sprongen en werd uiteindelijk verkocht voor €34.000, waarmee zijn waarde voor de Nederlandse sport werd bevestigd.

Zoon van Grand Prix-Winnaar Luigi d’Eclipse Vertrekt naar Italië

Luis Z, de veelbelovende zoon van Grand Prix-winnaar Luigi d’Eclipse, trok aandacht tijdens de veiling. Vorig jaar doorstond hij met succes de tweede bezichtiging bij het KWPN, een teken van zijn potentie. Na een intense biedstrijd werd hij voor €18.500 verkocht aan een gelukkige eigenaar in Italië.

Komende veiling: Fokmerries & embryo’s voor Toekomstige Kampioenen

De volgende veiling staat gepland van 14 t/m 17 februari en richt zich op drachtige fokmerries en bijzondere embryo's. Eigenaren die interesse hebben om hun fokmerrie aan te melden, worden aangemoedigd dit tijdig te doen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie